WhatsApp via je eigen zakelijke nummer

zowel vast als mobiel, het maakt niet meer uit met Ripplecom
Blogheader WhatsApp Ripplecom

WhatsApp via je vaste bedrijfsnummer

WhatsApp heeft zich ontpopt als een onmisbaar communicatiemiddel. WhatsApp is niet alleen meer voor persoonlijk gebruik, maar ook binnen de zakelijke wereld maakt het een opmars. Vooral de directheid, laagdrempeligheid en gebruiksvriendelijkheid biedt het platform een persoonlijke touch in het zakendoen. De aandacht krijgen als je gesprekspartner er tijd voor heeft.

Waarom Kiezen voor WhatsApp op een Vast Nummer?

Veel bedrijven en vooral in de (semi) publieke sector geven de voorkeur aan de traditionele vaste telefoonlijn voor communicatie. Wat als we de flexibiliteit van WhatsApp konden combineren met de betrouwbaarheid van de vaste bedrijfslijn? Ripplecom maakt dit mogelijk. Ripplecom stelt organisaties in staat om WhatsApp-communicatie te integreren met hun bestaande vaste telefoonnummers. Dit zorgt voor een gestroomlijnde communicatiestroom zonder de noodzaak om af te stappen van vertrouwde systemen.

Ripplecom: Brug tussen Traditioneel en Modern

Ripplecom stelt bedrijven in staat om WhatsApp-communicatie te integreren met hun bestaande vaste telefoonnummers. Dit zorgt voor een gestroomlijnde communicatiestroom zonder de noodzaak om af te stappen van vertrouwde systemen.

Voordelen van WhatsApp via het Vaste Nummer

Door WhatsApp te integreren met het vaste bedrijfsnummer, blijft de professionaliteit en controle behouden, terwijl jij en je collega's profiteren van de snelheid en het gemak van moderne direct-messaging (WhatsApp is een direct kanaal). Dit verbetert niet alleen het contact met klanten, clienten, burgers of gasten, maar optimaliseert ook de interne samenwerking binnen het team omdat alle afspraken overzichtelijk bij elkaar staan in het communicatiedossier van de klant.

Implementatie en Schaalbaarheid

De implementatie van Ripplecom is eenvoudig en de service is schaalbaar. Ripplecom is uitermate geschikt is voor zowel kleine als grote organisaties met meerdere afdelingen. Het stelt alle teamleden in staat om efficiënt onderling met elkaar samen te werken en direct met klanten of relaties te communiceren, ongeacht de grootte van het bedrijf.

Ripplecom's Rol in de Bedrijfsstrategie

Het integreren van Ripplecom in de bedrijfscommunicatiestrategie betekent er geen compromissen gesloten hoeven worden tussen traditionele communicatiemethoden en moderne technologie. Het biedt een naadloze overgang die past bij de hedendaagse zakelijke behoeften in de (semi) publieke en commerciele sectoren. Door de integratie van WhatsApp in bestaande communicatiestructuren met Ripplecom, worden deuren naar een nieuw tijdperk geopend van zakelijke communicatie, waar efficiëntie, snelheid en klanttevredenheid voorop staan.

Veiligheid en GDPR Compliance

Veiligheid staat voorop in zakelijke communicatie. Ripplecom zorgt ervoor dat alle communicatie via het vaste bedrijfsnummer voldoet aan de strengste beveiligingsnormen, inclusief GDPR. Dit biedt gemoedsrust voor de hele organisatie en verzekert ook aan klanten dat gegevens veilig zijn. Wij doen dat met de hoogste vormen van encryptie, versleuteling van gegevens en de hoge standaard van certificering die we aan onze partners stellen.

Conclusie: Begin klein en vergroot communicatie

De integratie van WhatsApp met het bestaande vaste of mobiele bedrijfsnummer via Ripplecom opent een nieuwe wereld van mogelijkheden. Combineer het beste van beide werelden: de betrouwbaarheid van traditionele communicatiemethoden & -structuren en de efficiëntie van moderne technologie die WhatsApp biedt en iedereen gebruikt. Er is dus geen enkele noodzaak voor nieuwe applicaties of wijziging van bestaande structuren. Stap vandaag nog over op Ripplecom en breng de bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau.

Kickstart je doelgroepbenadering

Overtuigd hoe we je organisatie kunnen helpen met de beste communicatie?

Antwoord binnen 24 uur
24 uur ondersteuning via Ripplecom

Wil je je communicatie verbeteren voor betere projecten, processen en organisatie? Wil je de betrokkenheid en steun van je doelgroep vergroten? Geef je team de beste tools om samen te werken. Maak gebruik van ons uitstekende communicatietalent om de groei van je organisatie te ondersteunen. Binnen één week is je Ripplecom operationeel. Geef je organisatie een vliegende start, bereik je doelgroep waar ze zijn: op hun telefoon.

Bel or WhatsApp om je vraag te beantwoorden

+31(0)850602509