Binnenhavenstraat 109, 7553JJ Hengelo +31(0)850602509 info@ripplecom.eu

Van WhatsApp naar WhatsApp Business

Werk samen met je team snel & veilig aan je klantcontact

Hoe Ripplecom je bedrijf naar een hoger niveau tilt

WhatsApp kennen we allemaal als die handige snelle app om berichten naar vrienden en familie te sturen. Deze WhatsApp wordt steeds meer in de zakelijke communicatie gebruikt. Bijvoorbeeld op de telefoon van de zaak. Wist je dat Ripplecom de sleutel is om je organisatie naar een hoger niveau te tillen?

De Nadelen van Persoonlijke WhatsApp

Iedereen heeft tegenwoordig WhatsApp op de telefoon. Voor prive wordt er een eigen telefoon gebruikt en zakelijk wordt een persoonlijk of een WhatsApp Business account gebruikt. Het is snel, gemakkelijk en iedereen begrijpt hoe het werkt. Organisaties gebruiken vaak persoonlijke WhatsApp-accounts om met klanten te communiceren. Maar hier ligt een groot probleem.

Afspraken en gesprekken staan verspreid over individuele -zakelijke- telefoons. Dat betekent dat er geen overzicht is in gemaakte afspraken of andere context. Dat leidt tot veel miscommunicatie. Klanten die vergeten worden om een antwoord te krijgen en moeilijkheden bij samenwerken omdat collega's de context missen als er een vraag wordt doorgezet.

Ripplecom Lost Het Op

Maar hier komt de kracht van Ripplecom in beeld. Met Ripplecom hoef je geen individuele telefoons meer te doorzoeken. In plaats daarvan werk je vanuit een overzichtelijke centrale team inbox die op elk apparaat (mobiel en computer) werkt. Dat betekent dat je afspraken en gesprekken op één plek kunt beheren.

Slimme notificaties zorgen ervoor dat gesprekken met klanten, inwoners of burgers niet meer worden gemist. Collega's kunnen gesprekken volgen als ze er betrokken bij willen blijven en worden geattendeerd om in te springen wanneer dat nodig is. Hierdoor worden klanten niet vergeten en is samenwerken een stuk gemakkelijker omdat iedereen de context van het gesprek begrijpt.

Extra Voordelen met Interne Notities

Een van de geweldige unieke functies van Ripplecom is de mogelijkheid om interne notities toe te voegen aan gesprekken. De klant ziet uiteraard deze notities niet. Anders dan bij email wanneer er een antwoord vanuit een andere inbox gestuurd wordt naar de klant. Zo geeft Ripplecom extra context aan je teamleden en kan de leidinggevende het gesprek in de gaten houden. Stel je voor dat een klant een vraag heeft gesteld en je wilt dat je collega's weten wat er besproken is. Voeg gewoon een interne notitie toe waar rekening gehouden mee moet worden en de toegewezen collega die het gesprek op kan pakken is direct op de hoogte. Zo houd je transparante en open communicatie.

Implementatie is Snel en Eenvoudig

Een ander groot voordeel van Ripplecom is de eenvoudige implementatie. Er zijn geen ingewikkelde apps nodig op de telefoons van je team. Het werkt naadloos op zowel mobiele telefoons als computers. Aangezien er geen limiet zit op het aantal gebruikers, heeft je hele team eenvoudig toegang. En het beste van alles is dat er geen beperking is op het aantal gebruikers dat het kan gebruiken. Of je nu een klein team hebt of een grote organisatie, Ripplecom past zich aan.

Grip op Communicatie

Met Ripplecom krijgt je hele team en organisatie grip op communicatie. Je hoeft niet langer te worstelen met verspreide gesprekken en vergeten afspraken. Alles is veilig, overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Klanten worden niet vergeten, samenwerking wordt verbeterd en de communicatie wordt naar een hoger niveau getild.

Ripplecom is de oplossing voor bedrijven die communicatie willen stroomlijnen en verbeteren. Het is eenvoudig te implementeren, werkt op elk apparaat en biedt de controle die je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Til je bedrijf naar een hoger niveau met Ripplecom WhatsApp .

Kickstart je doelgroepbenadering

Overtuigd hoe we je organisatie kunnen helpen met de beste communicatie?

Antwoord binnen 24 uur
24 uur ondersteuning via Ripplecom

Wil je je communicatie verbeteren voor betere projecten, processen en organisatie? Wil je de betrokkenheid en steun van je doelgroep vergroten? Geef je team de beste tools om samen te werken. Maak gebruik van ons uitstekende communicatietalent om de groei van je organisatie te ondersteunen. Binnen één week is je Ripplecom operationeel. Geef je organisatie een vliegende start, bereik je doelgroep waar ze zijn: op hun telefoon.

Bel or WhatsApp om je vraag te beantwoorden

+31(0)850602509