Binnenhavenstraat 109, 7553JJ Hengelo +31(0)850602509 info@ripplecom.eu

Zakelijke WhatsApp Web of gewoon op ieder apparaat

gesprekken altijd overal direct beschikbaar

WhatsApp Web: Eenvoudig Communiceren op Elk Apparaat

In de moderne wereld van vandaag is transparante directe communicatie essentieel. Hoe sneller en directer de communicatie is, hoe groter het succes van elke organisatie. Met WhatsApp Web is het gemakkelijker dan ooit om effectief te communiceren via WhatsApp. Zo kan WhatsApp gebruikt worden op elk apparaat. WhatsApp Web biedt veel voordelen, omdat je een fysiek toetsenbord hebt en snel kan typen. We gaan een stap verder met de slimme zakelijke oplossing. Ripplecom.

WhatsApp Web: Wat is het en Hoe Werkt het?

WhatsApp Web is een webgebaseerde versie van de populaire WhatsApp-applicatie. Rechtstreeks vanuit een internetbrowser kan WhatsApp op de computer kan worden gebruikt. Gebruikers krijgen zo direct toegang te krijgen tot hun WhatsApp-account, kunnen berichten te verzenden en ontvangen, multimedia en bestanden vanaf de pc delen.

Het gebruik van WhatsApp Web is eenvoudig. Gebruikers scannen eenvoudigweg een QR-code met hun smartphone om het WhatsApp-account te koppelen aan de webbrowser op hun computer. Als de koppeling is voltooid, worden alle gesprekken gesynchroniseerd tussen de mobiele applicatie en WhatsApp Web. Daardoor is naadloze communicatie mogelijk, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

De Voordelen van WhatsApp Web

1. Toegankelijkheid: Met WhatsApp Web kunnen gebruikers communiceren vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Gebruikers zijn niet beperkt tot alleen de smartphone. Dat biedt meer flexibiliteit en gemak. Voor mensen die veel tijd achter een computer doorbrengen is WhatApp een onderdeel van de dagelijkse directe communicatie.

2. Efficiëntie: Met het gebruik van WhatsApp Web kunnen gebruikers snel en efficiënt berichten typen met behulp van het toetsenbord van de computer. Dat is handig voor het verzenden van lange berichten of het beantwoorden van meerdere gesprekken tegelijk.

3. Multimedia delen: Net als bij de mobiele app, kunnen gebruikers op WhatsApp Web eenvoudig afbeeldingen, video's, documenten en spraakberichten delen. Ook kunnen gebruikers directe bestanden vanaf de pc delen waardoor het bestand ineens ook op de smartphone beschikbaar is. Het is gemakkelijk om informatie te delen en ideeën uit te wisselen met collega's, klanten en relaties.

Ripplecom gaat verder dan WhatsApp Web

Voor zakelijke doeleinden gaat Ripplecom met WhatsApp als communicatiekanaal veel verder. Daarom hebben we de georganiseerde en gecoördineerde aanpak gekozen. Ripplecom is vanaf de basis voor de zakelijke markt ontwikkeld omdat WhatsApp belangrijk is voor communicatie en op juiste wijze toegepast moet kunnen worden. Ripplecom is ontworpen als een teaminbox. Met de teaminbox kunnen organisaties en teams beter samen te werken, gesprekken te routeren, interne context toe te voegen aan het gesprek en sneller te reageren op WhatsApp-berichten van klanten en relaties. De slimme notificaties zorgen er voor dat de kwaliteit van communicatie geborgd is.

Met Ripplecom kunnen bedrijven:

  • Alle inkomende WhatsApp-berichten centraal beheren en routeren naar de juiste mensen
  • Interne notities toevoegen voor context en opvolging
  • Gesprekken volgen door slimme notificaties te hebben en altijd op de hoogte te zijn
  • Efficiënt reageren op vragen en verzoeken van klanten en relaties
  • De dialoog aangaan met klanten en relaties op een gestructureerde manier

Kortom, Ripplecom biedt bedrijven de volledige set aan mogelijkheden. Organisaties hebben Ripplecom nodig om effectief te communiceren. Met als basis wordt WhatsApp gebruikt, net zoals 99% van de mensen. Door gebruik te maken van Ripplecom biedt het de oplossing voor organisaties om nog meer en beter te profiteren van de voordelen van WhatsApp. Tegelijkertijd is de volledige communicatie veilig, gestroomlijnd en geprofessionaliseerd.

Kickstart je doelgroepbenadering

Overtuigd hoe we je organisatie kunnen helpen met de beste communicatie?

Antwoord binnen 24 uur
24 uur ondersteuning via Ripplecom

Wil je je communicatie verbeteren voor betere projecten, processen en organisatie? Wil je de betrokkenheid en steun van je doelgroep vergroten? Geef je team de beste tools om samen te werken. Maak gebruik van ons uitstekende communicatietalent om de groei van je organisatie te ondersteunen. Binnen één week is je Ripplecom operationeel. Geef je organisatie een vliegende start, bereik je doelgroep waar ze zijn: op hun telefoon.

Bel or WhatsApp om je vraag te beantwoorden

+31(0)850602509