Waar Online Marketing stopt, start WhatsApp

van Klik naar Klant

Waar Online Marketing stopt, start WhatsApp

Als je online goed gevonden wordt, is dat een uitstekende eerste stap. Online Marketing bureau's schieten als paddestoelen uit de grond om jouw klanten je bedrijf via Google of sociale media te laten ontdekken. Dat is heel belangrijk in de online wereld. Zichtbaar zijn. Bekend zijn bij je potentiële klanten. Bij je klanten onder de aandacht komen. En dan komen ze... Jouw online marketing bureau zorgt voor content en weet van iedere klant precies waar ze vandaan komen vanaf de digitale snelweg. Dit is echter pas het begin van de klantreis. Wat gebeurt er nadat klanten je gevonden hebben? Hoe ga je van een klik naar een klant? Het antwoord ligt in effectieve communicatie.

Online marketing trekt klanten aan. Je gebruikt SEO, betaalde advertenties en actieve sociale media. De DA's CPC's, ROAS en andere termen vliegen je om de oren. Deze methoden zijn krachtig. Ze maken je zichtbaar. Kostbaar en oh zo belangrijk om je concurrenten voor te blijven. Ervoor zorgen dat je klanten je site bezoeken. Landingspagina's om je product in zo'n kort mogelijke tijd aan te beiden. Van het bekijken van je aanbod naar kopen. Maar dan..? Dit is waar veel bedrijven vastlopen.

Van Klik naar Klant 

De kracht van communicatie na de klik mag niet onderschat worden. Klanten willen snel de juiste informatie. Klanten verwachten directe reacties. Als klanten vragen hebben, willen ze die snel beantwoord zien. Dat is de online wereld. Online moet alles vlot. Online is veilig. Bellen is te direct en doen klanten het liefst niet meer. De snelheid en kwaliteit van je reactie bepalen of ze verder gaan met jouw bedrijf. Vertrouwen komt te voet en gaat online met een sneltreinvaart. De slag om de klant. Het is hier dat WhatsApp de rol kan pakken.

Communicatie is de gouden kans

WhatsApp is wereldwijd bekend en geliefd. Met een dekkingsgraad in Nederland 99% en in Europa 97% is dit het platform waarop bijna iedereen zich comfortabel voelt. Het is snel en persoonlijk. Voor organisaties betekent dit een gouden kans. Na het online gevonden te zijn (en de cost-per-click betaald te hebben) is het nu tijd voor actie. Rechtstreeks en effectief met klanten communiceren. Een snelle vraag? Een direct antwoord. Een tevreden klant.

Professioneel, direct en samen

Daarom is het tijd voor de professionele aanpak van communicatie. Elk succes van het proces is communicatie. Voeg de kracht en functionaliteit van van WhatsApp met de samenwerking in de organisatie efficiënt toe. Samenwerken met het gemak zoals dat van e-mail. biedt Ripplecom met de centrale team inbox de oplossing. Dit betekent dat alle berichten op één plek binnenkomen. Geen verwarring meer over wie wat beantwoordt. Wijs gesprekken met interne notities toe aan de juiste teamleden. Dit verbetert de reactietijd aanzienlijk.

Een ander voordeel van Ripplecom is het overzicht dat het biedt. Je ziet in realtime wie wat behandelt. Je weet welke vragen urgent zijn. Je team werkt efficiënter. Dit alles leidt tot betere klantenservice. Dat is nog niet alles. Doe meer dan alleen organiseren. Bouw aan je relaties. Elke interactie met een klant is een kans. Een kans om te imponeren. Een kans om een relatie te versterken. Met Ripplecom zorg je ervoor dat geen enkele kans gemist wordt.

Binnen 24u voor jou beschikbaar

Het implementeren van Ripplecom is eenvoudig. Het systeem is gebruiksvriendelijk. Het vereist minimale training. Het integreert naadloos met bestaande systemen. Dit maakt Ripplecom ideaal voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Samenvattend, na de klik begint het echte werk. Dit is waar communicatie cruciaal wordt. Met WhatsApp en Ripplecom zet je clicks om in klanten. Je biedt snelle, effectieve communicatie. Je bouwt relaties op. Dit is hoe je van een online bezoeker een loyale klant maakt.

Investeren in goede communicatietools is essentieel. Het gaat niet alleen om het vinden van klanten. Het gaat om het behouden en tevredenstellen van klanten. Dit is waar je bedrijf echt groeit. Ripplecom en WhatsApp zijn hierbij onmisbare tools. Ze transformeren communicatie van een mogelijke zwakte in je sterkste punt.

Kickstart je doelgroepbenadering

Overtuigd hoe we je organisatie kunnen helpen met de beste communicatie?

Antwoord binnen 24 uur
24 uur ondersteuning via Ripplecom

Wil je je communicatie verbeteren voor betere projecten, processen en organisatie? Wil je de betrokkenheid en steun van je doelgroep vergroten? Geef je team de beste tools om samen te werken. Maak gebruik van ons uitstekende communicatietalent om de groei van je organisatie te ondersteunen. Binnen één week is je Ripplecom operationeel. Geef je organisatie een vliegende start, bereik je doelgroep waar ze zijn: op hun telefoon.

Bel or WhatsApp om je vraag te beantwoorden

+31(0)850602509